Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Θερμή υποδοχή για τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Πιερία (βίντεο)



Πρώτη στάση στο Λιτόχωρο και συγκεκριμένα στην 24 Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, όπου παρακολούθησε την τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της μεγαλύτερης στρατιωτικής μονάδας του νομού Πιερίας.
Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε τη διοίκηση του νοσοκομείου Κατερίνης, τους εργαζομένους του νοσοκομείου, το δικηγορικό σύλλογο ενώ παράλληλα πραγματοποίησε και σειρά επαφών με επιχειρηματίες της Πιερίας και εργαζομένους.
Πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα της εποχής, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε για αρκετή ώρα την κεντρική αγορά της Κατερίνης και τον πεζόδρομο της Γεωργάκη Ολυμπίου όπου συζήτησε με επιχειρηματίες, εμπόρους και πολίτες αφουγκραζόμενος τη θέληση των πολιτών για διάλογο και αμεσότητα με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα βρίσκεται και αύριο (Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014) στην Πιερία όπου θα συνεχίσει την σειρά των επισκέψεών του σε φορείς, οργανισμούς και πολίτες της Πιερίας.  

Δηλώσεις Απόστολου Τζιτζικώστα:
Για την επίσκεψη:
Επισκεφθήκαμε σήμερα την Πιερία, παρακολουθώντας την τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της Ταξιαρχίας στο Λιτόχωρο και μόλις ολοκληρώθηκε μια ακόμη επίσκεψη στους πολίτες της Πιερίας, που δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία και μάλιστα τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσουμε και ολόκληρο τον συνδυασμό της “Αλληλεγγύης” για την Πιερία.
Για τη γέφυρα του Κορινού ο Απόστολος Τζιτζικώστας είπε:
Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουμε αυτό το έργο ανεπιφύλακτα, όμως σε κάθε έργο υπάρχει και το “πότε” και σίγουρα τώρα δεν είναι η ώρα να μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία. Βρισκόμαστε ήδη λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου και δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία αυτήν την στιγμή. Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε ήδη επικοινωνήσει με όλους τους αρμόδιους και τους έχουμε γνωστοποιήσει την ξεκάθαρη θέση μας. Είμαστε υπέρ του έργου αυτού, αλλά όχι στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Δείτε τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο:




http://www.katerini-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου