Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΦΑΤΗ !!!!


Ο Δανιήλ Παραμυθιώτης κατεβαίνει υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Σταύρο Καλαφάτη για το Δήμο Θεσσαλονίκης .

Ο Δανιήλ Παραμυθιώτης, γόνος εμπορικής οικογένειας, υιός του Δημητρίου και της Ελευθερίας Παραμυθιώτη, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και περαίωσε τις εγκυκλίους του σπουδές στο 1ο Λύκειο Κέρκυρας, τόπο καταγωγής του. 

Το 1988 εισήχθη, μετά Πανελλήνιες εξετάσεις, στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. απ’ όπου αποφοίτησε το 1994. Έλαβε την ειδικότητα της γενικής χειρουργικής στο Νοσοκομείο Α.Χ.Ε.Π.Α. (1996-2002) και αναγορεύτηκε με Άριστα διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. το 2002. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη χειρουργική του ήπατος-χοληφόρων-παγκρέατος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και διατελεί εκπαιδευτής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα αντιμετώπισης του τραύματος (A.T.L.S.) Βορείου Ελλάδος. 

Μετεκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική της Χαϊδελβέργης και του Μονάχου αλλά και στο Νοσοκομείο St Mark’s Hospital του Λονδίνου, συμμετέχοντας σε μείζονες χειρουργικές επεμβάσεις του παγκρέατος, ήπατος, οισοφάγου και παχέος εντέρου. Υπηρέτησε, το Ε.Σ.Υ. στο Νοσοκομείο Α.Χ.Ε.Π.Α., ως χειρουργός Επιμελητής Β΄ και Α’ από το 2006 - 2013 όπου και συνεχίζει ως Πανεπιστημιακός δάσκαλος, Λέκτορας της Χειρουργικής. 

Η μακροχρόνια υπηρεσία του σε Πανεπιστημιακή Κλινική και ξεχωριστές ικανότητές του, τον οδήγησαν στην παραγωγή ενός αξιόλογου συγγραφικού και ερευνητικού έργου. Διατελεί, εκλεγμένο μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Α.Χ.Ε.Π.Α. (συνεχόμενα 2009-σήμερα), και εκλεγμένο αν. μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (2011-σήμερα). Είναι παντρεμένος με την Όλγα Αγγελοπούλου και έχουν ένα υιό, τον Δημήτριο. Διατελεί, επίσης μεταξύ άλλων, μέλος της Κερκυραϊκής Ένωσης Θεσσαλονίκης "Αγιος Σπυρίδων", της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης (Φ.Α.Α.Θ.) και της Αδελφότητος Φίλων του Α.Χ.Ε.Π.Α. 



Δανιήλ Παραμυθιώτης, ιατρός-γενικός χειρουργός

Λέκτορας Χειρουργικής Α.Π.Θ.
Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ.
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Α.Χ.Ε.Π.Α

Διεύθυνση οικίας: Λ. Τζαβέλλα 2Δ, τ.κ. 55535, Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Κιν.  τηλ.: 6944 906619
τηλ.  οικίας: 2310 555361
Διεύθυνση ιατρείου: Εγνατίας 68, τ.κ. 54624, Θεσσαλονίκη
τηλ.  ιατρείου: 2310 277583
τηλ.  γραφείου Α.Χ.Ε.Π.Α.: 2310 994784
FB: https://www.facebook.com/daniel.paramythiotis?ref=tn_tnmn
Twitter: https://twitter.com/Danosprx

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Γιατρέ έτυχε να εγχειριστω στο ΑΧΕΠΑ για θυρεοειδή και σας είδα εκεί σαν θεράπων ιατρός άλλων ασθενών Τώρα τυχαίνει ο σύζυγος μου να έχει πέτρες στην χολή και είναι ογκολογικού ασθενής στο Θεαγένειο!Θα ήθελα πολύ να κάνετε εσείς την επέμβαση στον άνδρα μου! Σας ευχαριστώ Χρυσάνθη Ασηκακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σας Doktor δεν σας ξεχνώ με κάνατε Μαστεκτομή είστε υπέροχος άνθρωπος υπέροχος χειρουργός σας ευχαριστώ Γεωργία Σούστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή