Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

H Ραλλιώ Λεπίδου με τον Απόστολο Τζιτζικώστα , Υποψήφια , για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , Αλληλεγγύη


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΛΛΙΩ ΛΕΠΙΔΟΥ  


Η Ραλλιώ Λεπίδου γεννήθηκε στην Σουηδία και μεγάλωσε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Είναι μητέρα δύο παιδιών του Βασίλη και  της Θεοδώρας.  Έχει πτυχίο Δημοσιογραφίας από το  Βρετανικό πανεπιστήμιο του Greenwich. Έχει σπουδάσει Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο τμήμα Ανθρωπιστικές Επιστήμες του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα, έχει κάνει μεταπτυχιακό MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων).  Έχει Πτυχίο Marketing – Management και προγραμματίστριας Αναλύτριας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

 

Από το  1993 έως σήμερα απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος  στην ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV και σε  πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοράσεις (ΕΤ3, ΑΝΤ1), ραδιόφωνα, εφημερίδες – περιοδικά,  γραφεία τύπου, παρουσιάσεις μεγάλων διοργανώσεων. Τα τελευταία 22 χρόνια εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό STAR channel  ως ανταποκρίτρια στη Βόρεια Ελλάδα από τη Θεσσαλονίκη.


Τον Απρίλιο του 2011 δημιούργησε το πρώτο θεματικό διαδικτυακό κανάλι στην Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη,  που πραγματεύεται θέματα καινοτομίας και ανάπτυξης το  www.ka-business.gr .


13 χρόνια το  ka-business.gr προβάλλει και στηρίζει την άλλη Ελλάδα, αυτή της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Δίνει βήμα –μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει- στους ανθρώπους που καινοτομούν, επιχειρούν και επιμένουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ.



Έχει δημιουργήσει τον θεσμό των πολυσυνεδρίων ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Έχει διοργανώσει δεκάδες πολυσυνέδρια «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ  & ΑΝΑΠΤΥΞΗ», σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό  και  πάνω από 150.000 άτομα της αγοράς και της ακαδημαϊκής επιχειρηματικότητας, από όλο τον κόσμο, έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης και μέσω livestreaming  τις εργασίες των πολυσυνεδρίων.


Τον Δεκέμβριο του 2019 δημιούργησε έναν νέο θεσμό για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Διοργανώνει και παρουσιάζει, στο WEB TV ka-business.gr, την Μαραθώνια εκπομπή για το άλλο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας γενικότερα.  Έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 τόνους τρόφιμα που δόθηκαν σε ευπαθείς ομάδες στην Βόρεια Ελλάδα


Είναι εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ (Ένωση Συντακτών Μακεδονίας και Θράκης) , διετέλεσε μέλος στο ΔΣ της UNESCO παράρτημα Θεσσαλονίκης  ενώ υπήρξε Πρόεδρος και Ιδρυτικό μέλος στη μη κερδοσκοπική εταιρία «Ομάδα Δημοσιογράφων για τα παιδιά» (ΟΔΗΠΑ) αλλά και Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων Βόρειας Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου