Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΔΥΝΑΤΑ Ο ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


Συγκεκριμένος στις απαντήσεις και πολύ σωστός σε αυτά που τον ρωτούσε ο δημοσιογράφος του Ράδιο Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της τηλεμαχίας των 11 . Ο επικεφαλής της κίνησης 
" Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική "  κ. Κουριαννίδης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Ειδικότερα έγινε θέμα με την Ελληνική Αυγή όπου η άποψη του ήταν οτι όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται χωρίς να χρειάζεται να φιμώνουμε τις φωνές γιατί ο κόσμος έχει κρίση και μπορεί να κρίνει. 

Ουσιαστικά τάχθηκε κατά της αποχώρησης των υπολοίπων γιατί όπως δήλωσε αυτό δε βοηθά την Δημοκρατία. Στη συνέχεια σε κρίσιμα ερωτήματα που έθεσε ο δημοσιογράφος του Ράδιο Θεσσαλονίκης για το λιμάνι απάντησε οτι θα πρέπει με κάθε τρόπο να παραμείνει στους Ελληνες και ειδικά στο Ελληνικό Κράτος και να μην πωληθεί επί πινακίου φακής . 

Στο ίδιο μήκος και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος υποψ. Δημαρχος με την Ελληνική Αυγή. Ο κ. Στεργίου δήλωσε οτι θα προτιμούσε δημοψήφισμα. 

Απών ο Μπουτάρης , ο Καλαφάτης και οι υπόλοιποι υποψήφιοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου