Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ & ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ , Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ (VID)



Την Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλιδου επέλεξε ο Απ. Τζιτζικωστας για υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. 

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος μίλησε για τα στοιχεία προσωπικότητας και χαρακτήρα της κ. Πατουλίδου που είναι κοινά με την Αλληλεγγύη. 
"Με επιμονή και σκληρή δουλειά κανένας στόχος δεν είναι ακατόρθωτος. Έτσι κι εμείς θα αποδείξουμε ότι η Κεντρική Μακεδονία μπορεί να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει" ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας ο οποίος στάθηκε στο εθελοντικό έργο της Βούλας Πατουλιδου τονίζοντας ότι η στήριξη των αδυναμων είναι ηθική δέσμευση για τον συνδυασμό. 

"Δράση, έργο, αποτέλεσμα περιμένουν από μας οι πολίτες. Η Αλληλεγγύη ακούει τα μηνύματα της κοινωνίας. Ψάχνουμε τους άξιους και τους ικανούς. Αυτούς που θέλουν να δώσουν και όχι να πάρουν. Χωρίς κομματικά λάβαρα" κατέληξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης. 

Στην "αντιστασιακή ευγένεια" που επέδειξε ο κ. Τζιτζικώστας απέδωσε την απόφαση της η Βούλα Πατουλιδου. Αποκάλυψε ότι είχε και άλλες προτάσεις είτε για την ευρωβουλή (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ) είτε από έτερους υποψηφίους Περιφερειαρχες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

"Πριν από 6 μήνες η πρώτη πρόταση από τον Απ. Τζιτζικώστα. Τότε είπα "ναι, να δούμε". Το κλικ της απόφασης έγινε όταν εμφανίστηκε η αντιστασιακή ευγένεια. Αυτή η λογική (σσ η επιβολή αποφάσεων από την ηγεσία) με είχε φέρει σε εντάσεις τα προηγούμενα χρόνια" σχολίασε χαρακτηριστικά λέγοντας όχι στις στενά κομματικές γραμμές. 

Παράλληλα τόνισε ότι κατεβαίνει ξανά καθώς για την ίδια η αδιαφορία είναι προδοσία οπότε δεν θα μπορούσε να αδιαφορήσει, να απέχει. Αναφερόμενη στο όταν ήταν υποψήφια νομάρχης Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ το 2006 σημείωσε "ήμουν με τη στήριξη ενός κόμματος. Οι ίδιοι τότε είχαν ισοπεδώσει εκείνον τον χώρο". 

Τέλος ερωτώμενος ο κ. Τζιτζικώστας για το αν έπαιξε ρόλο ο Πάνος Καμμένος στην απόφαση του τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση επαναλαμβανοντας τη μόνιμη επωδό ότι η Αλληλεγγύη είναι αυτοδιοικητικός συνδυασμός και οι στηρίξεις είναι χωρίς όρους, προϋποθέσεις, ανταλλαγματα και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. 


www.rthess.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου