Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η ΑΡΓΥΡΩ ( ΗΡΩ ) ΠΙΝΤΗ , ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ & ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΩΤΗΡΑΚΗ




Αργυρώ (Ηρώ) Πιντή
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου
με την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία
Η Αργυρώ Πιντή, τελειόφοιτη του τμήματος "Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού" και προπονήτρια στίβου, είναι 23 ετών, γέννημα-θρέμμα Θεσσαλονικιά και κάνει πρωταθλητισμό στα 400m. στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Μετά από σκέψη και έπειτα από σειρά συζητήσεων, αποφάσισε να είναι υποψήφια με την "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία" και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Σωτηράκη στον Δήμο Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου. "Ο Κώστας Σωτηράκης φέρει καινοτόμες ιδέες και δε διστάζει να εμπιστευτεί νέους ανθρώπους. Με την πολύτιμη καθοδήγησή του και με στενή συνεργασία είμαι βέβαιη ότι θα εκπληρώσουμε το όραμά του". Στόχος της και κύριο μέλημά της, η ενασχόλησή της με το πολύπαθο κομμάτι του αθλητισμού στους Δήμους. Η πολυετής πείρα της στα γήπεδα άθλησης, οι ακαδημαϊκές της γνώσεις, οι φρέσκες ιδέες της και το πείσμα των 23 χρόνων της είναι μερικά από τα εφόδια, τα οποία θα "χρησιμοποιήσει" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου ο Δήμος της να επενδύσει και στην άθληση των πολιτών του. Κατά τη γνώμη της, ο Δήμος Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην έννοια του αθλητισμού στην πόλη, προσφέροντας σε όλους τους πολίτες του τη δυνατότητα άθλησης και παράλληλα αναψυχής. Η δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών στο Δήμο, η σωστή συντήρηση όσων ήδη υπάρχουν καθώς επίσης και η ανάπτυξη προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού είναι λίγα μόνο από τα φλέγοντα θέματα που έχουν τεθεί μέχρι και σήμερα. "Στόχος μου είναι να καταστήσω την άθληση καθημερινή συνήθεια και στάση ζωής. Η βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης, η διατήρηση της υγείας μας και η ενίσχυση του φίλαθλου πνεύματος είναι θέματα που αφορούν ιδιαιτέρως την επιμέρους Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επιθυμία μου είναι ο Δήμος μου να συνδεθεί άρρηκτα με τον αθλητισμό και προς αυτήν την κατεύθυνση σκοπεύω να κινηθώ. Είμαι βέβαιη ότι ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει βασικό συστατικό ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας του Δήμου μου", τονίζει η Ηρώ. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, οι Δήμοι καλούνται να προσφέρουν στους πολίτες τους μια διέξοδο προς κάτι γόνιμο και ουσιαστικό. Με αδιαμφισβήτητο δεδομένο ότι η άθληση πληροί τα εν λόγω κριτήρια, η Ηρώ προσφέρει τις δυνάμεις της στο Δήμο της, πιστεύοντας ακράδαντα ότι "ό,τι πράξεις, θα εισπράξεις". Κλείνοντας, υπογραμμίζει: "Φτάνει πια με τους επαγγελματίες πολιτικούς. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δώσουμε τη σκυτάλη και στους νέους. Ας ελπίσουμε εστω αυτοί να γνωρίζουν ότι μόνο αν σπείρεις εντιμότητα, θα θερίσεις εμπιστοσύνη".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου