Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΠΟΡΕΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΤΗ 2η ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΤΟΝ Γ. ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗ



Η δημοτική κίνηση ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Κουριαννίδη, Η δημοτική κίνηση ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Κουριαννίδη, πραγματοποιεί την Πέμπτη 24 Απριλίου «πορεία γνωριμίας και ξεκίνημα ενεργού παρέμβασης» στις γειτονιές της πολύπαθης 2ης Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. Στη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:
Φίλε συνδημότη,
Η Κίνηση Πολιτών «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» διοργανώνει την Πέμπτη 24 Απριλίου πορεία γνωριμίας και ταυτόχρονα ξεκίνημα ενεργού παρέμβασης εκεί ακριβώς όπου χτυπά η καρδιά τής πόλης, στο δρόμο δηλαδή και στην πλατεία.
Ο υποψήφιος δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ με τους συνεργάτες του ξεκινά την πορεία στη Β´ Δημοτική Κοινότητα από την Παλιά Λαχαναγορά και διαβαίνοντας τη Ληταία Πύλη θα περάσει από την πλατεία Γαλοπούλου και θα καταλήξει στην περιοχή της οδού Γιαννιτσών.
Εκεί, μπροστά στο «City Gate», θα γίνει σύντομη παρουσίαση του προγράμματος της Κίνησης για τη Β´Δημοτική Κοινότητα και κατόπιν θα αναπτυχθεί η στοχευμένη πρότασή μας για την περιοχή της οδού Γιαννιτσών.
Οι συμπολίτες μας ας έχουν υπ' όψιν τους ότι κατά την πορεία θα υπάρξει επαφή με πολίτες στους οποίους θα διανεμηθεί έντυπο υλικό σχετικό με το δομικό πρόγραμμα της Κίνησης αφενός και το σχέδιο δράσεων στον δρόμο αφετέρου.
Ενημερώνουμε ακόμη, πως όποιος θέλει να παρακολουθήσει την πορεία μπορεί να έλθει την Πέμπτη 24 Απριλίου και ώρα 6.30΄μ.μ. στην κεντρική πύλη της Παλιάς Λαχαναγοράς, ενώ όποιος θέλει να παραβρεθεί απλώς στην ομιλία μπορεί να έλθει απευθείας στην κεντρική πύλη του «City Gate» την ίδια μέρα στις 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου