Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Γ. ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , " O ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ "


H Θύρα - 3 - μετά τα έργα ανάπλασης.

Η εθελοντική ομάδα , ΑΠΟΛΛΩΝ... Λίγο πιο Ψηλά  

Ο Υποψ. Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κουριαννίδης
με τον πρόεδρο του Απόλλων 1926 κ. Χαραλαμπίδη


Στον Απόλλων 1926 πλέον τα πράγματα εξελίσσονται με μια βάση και ένα οργανόγραμμα . Ο Απόλλων και η Καλαμαριά πρέπει να είναι η μητρόπολη των Ποντίων . Η Εθελοντική Ομάδα 
" Απόλλων Λίγο πιο Ψηλά " προχωράει κανονικά τις εργασίες ανακαίνισης της Θύρας 3 του σταδίου του Απόλλων. Τοποθετήθηκαν πλακάκια στο πάτωμα και τις σκάλες όπου έφεραν ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα που συνέπεια είχε ο κόσμος να το δεί θετικά πλέον και όχι μόνο. Εκτυπώσεις με χάρτες του πόντου και εικόνα της Τραπεζούντας , ποντιακές σημαίες , πανό με τη λέξη ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ με μεγάλα γράμματα αλλά και πολλά άλλα που θα βοηθήσουν τη συνολική εικόνα. 

Στο γήπεδο του Απόλλωνα σήμερα βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης 

κ. Κουριαννίδης Γιάννης όπου συνεχάρη τον Μιχάλη Φωτιάδη και την ομάδα του μένοντας έκπληκτος από τη διάθεση και τον τρόπο που γίνεται η όλη προσπάθεια και δήλωσε.

"Ὁ Άπόλλων τῶν Ποντίων ὅλων! Εἶναι ἐκπληκτικὴ ἡ δουλειὰ ποὺ γίνεται ἀπὸ τοὺς ἐθελοντὲς στὸ γήπεδο τοῦ Ἀπόλλωνα στὴν Καλαμαριά. Νέα παιδιὰ ὅλοι, ἀναστηλώνουν τὴ μνήμη. Συγχαρητήρια σὲ ὅλους!"

Ο κ. Κουριαννίδης είχε και ολιγόλεπτη εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 
κ. Χαραλαμπίδη Αχιλλέα όπου του διεμήνυσε πλέον οτι θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα για να βοηθήσουν όλοι μαζί να φτάσει ποιο ψηλά. ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ξανά ο ΑΠΟΛΛΩΝ .

Παναγιώτης Παναγιωτίδης ( www.sportgoalgr.blogspot.com )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου